Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve sükûnet verici bir renktir. Antrasit rengi ile esaslı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda iyi bir mutfak rengi olarak akseptans edilir çünkü besin maddelerini vurgularken özge renklere bakarak henüz iştiha açıcı görünmelerini esenlar.

Oturma gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve deme şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler mutavassıtlığı ile yeşile harmanlanabilir.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ahşap ve mühür mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Evinizde tabii bir el yaratmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri katiyen kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol üzere mobilyalar sayesinde şişman bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları gibi detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Fil kadın rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Beğendiğiniz ve satın koparmak antrasit gri boya istediğiniz mutfaklarımız muhtevain bizlerle iletişime geçebilir, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta ocaklık ve banyo dekorasyonunda sağlam tercih etmeyeceğiniz renkler üzere gelebilir. Bu alanlarda aydınlık ve kararlı bir görünüm elde kılmak isteseniz dahi kolaylık kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz rengi tercih geçirmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi harcamak midein deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Habbe iç duvarları dışında, daire ve çalışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. Pak ve geniş bir vasat hissini en çok şekilde yansıtmanızı esenlar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit gri boya antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir muvazene katkısızlanabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini adidaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve temizıllarda canlandırmak dâhilin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit mutfak dolabı için malumat soldurmak bağırsakin angajmanya tıklayın!

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den lüks antrasit duvar boyas iştirakçinın pekldığı yeni bir ankete nazaran, ev sahiplerinin çoğunluğu…

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği simgeleme ederken öteki renklerle mükemmel bir akort sineerisindedir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik kartı kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere hatı olduğu görülürken birgeniş yardım renkler ara buluculığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page