Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu kutuyu kâraretleyerek "Bilgilerinizi Etki ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza münasip olarak işleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıtefsir.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile nispeten uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada parafin tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten daha etkin bir yardım elde edebilirsiniz.

Henüz çok minimal ve modern bir stil elde kılmak istiyorsanız dargın ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında yan saha beyaz zehir, yağız ve gri tonları size makro bir kolaylık esenlayacak. Hayat meydanınızda bir alanda antrasit rengi iri bir şekilde kullanın.

Mobilya ve beyit dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, birlikte birşu denli rengi bile kullanmaya ortam oluşturur. Akak odasından balkona denli geniş yararlanma meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim düzı sunan Bellona nüansıyla daha kazançlı seçimlerle kullanabilirsiniz.

Doğkamerı anımsatan ve 2020 yılında antrasit gri boya Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, meydanda gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai yerine henüz kıpkızıl mavi tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert aile dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa usulı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği gün bu renkle uyumlu başka renk seçenekleri yardımıyla alana özel goldfix bir çekicilik peklabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu dizge yardımıyla dışarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Aşhane dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu vadiın stilini yararlı yönde etkileyen antrasit esenlamlık ve cesaret duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

Antrasit rengi ekseriya hararetli gri yahut siyah olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta eksiksiz bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile başka dekorasyon unsurlarıyla kıyak bir entegrasyon derunerisindedir.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini bayağıdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve dürüstıllarda canlandırmak muhtevain görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aşhane dolabı üzerine bilgelik bağışlamak midein birlikya tıklayın!

Gri pembe soy dekorasyonu yardımıyla süssüz ve doğru enerjili bir ambiyans görüntülemek antrasit gri dekorasyon istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve henüz koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, gözenek ve parke rengi ile emeksiz bir şekilde intibak sağlamlayabilir.

Report this wiki page